Social-kitchen image
Дарения от Германия  

Целева сума

6000 лв

Край на кампанията

Безсрочна

 

През септември 2023 пред Ангели за България се отвори невероятна възможност- да транспортира и дарява медицински легла, апаратура, помощни средства и други дарения от Германия в български държавни болници, спешни отделения и старчески домове.

От тогава до сега транспортирахме и дарихме дарения на стойност над 560 000 лв и няма да спрем да го правим, дотогава, докато имаме възможност за това.

Всички ние знаем какво е състоянието на болниците, спешните отделения и старческите домове в България и тези дарения са от изключителна полза и важност за страната и народа ни.

И макар стойността на дарението да надхвърля стократно инвестицията ни, ние изпитваме трудност да осигуряваме средставата за тази кампания.

Всеки един изпратен тир с дарения ни струва малко над 3000 евро и нуждата от подкрепа по каузата е постоянна.

Ти, който четеш тези редове, пожелаваме ти никога да не се налага да използваш даренията, които предоставяме, но те молим за финансова подкрепа за да можем да продължим да изпълняваме тази кампания.

Даренията получаваме от благотворителна организация ASB Германия, а наш партньор на терен в България е Национална асоциация на доброволците в република България.

Стани част от тази инициатива, твоят принос е важен и определящ за бъдещето.