ЗА ЕКИПА

Стела Иванова

Стела Иванова

Основател и изпълнителен директор

 

Казвам се Стела Иванова и съм родом от Видин. Имам щастливо семейство с грижовен съпруг и двама сина.  От 10 години живеем в Обединеното кралство.

Завършила съм Бакалавърска степен специалност – Философия, в СУ „Св. Климент Охридски“ с квалификация за учител. Както и двугодишно обучение : „Философия и Управление на Успеха“ в „Марков Колеж„ София

Автор съм на роман „ Белегът на Мили“, който прави опит да намери решение за редуциране броя на престъпленията в световен мащаб.

Работила съм 14 години в Теленор, а от 10г с съпруга ми управляваме малък семеен бизнес за мебели.

Описвам се като ентусиаст и идеалист, който се стреми да е здраво стъпил на земята без да губи от поглед идеалите си. Хората, които ме познават, знаят, че винаги се застъпвам за онеправданите и че приемам трудностите като предизвикателство, което докато не разреша не намирам мир. Човек на идеите, имам добри аналитични и организационни качества. Свободолюбива и с особена чувствителност към етичните норми.

Винаги готова за нови предизвикателства. Уча се на търпение.

Създадох тази организация с идеална цел и ще направя всичко по силите си, тази цел да бъде осъществена по най-добрия, прозрачен и отговорен начин.  Уверена съм, че българите в чужбина можем да се обединим в една обща кауза за България и заедно да помогнем на страната си, независимо ,че сме далеч от нея. Вярвам също и в няколко български идиома – „Сама птичка ,пролет не прави“ и „ Капка, по капка – вир става“, но най-вече се моля на Бог да ни води и осветява пътя на тази кауза, като ни предпазва от зли намерения и деяния и ни свързва с точно онези, които имат нужда от нашата помощ.

Благодаря, че сте част от това приключение.

Амин.

За контакт със Стела – sivanova@angelsforbulgaria.com

 

Милена Тончева

Милена Тончева

Финансов директор

Казвам се Милена Тончева, родена съм в града на розите и тракийските царе –  Казанлък.

Имам подкрепящ и търпелив съпруг и две малки момчета на 6г и 3г, с които живеем в Лондон от 12 години.

Завършила съм бакалавър ‘Молекулярна биология’ в Софийски Университет, след което получих стипендия и изкарах магистратура в University College London.

След това останах за да натрупам работен опит и от 7 години работя като Project Manager в лондонския офис на една американска фирма във фармацевтичния сектор.

Общо взето работата ми е свързана с управление на големи проекти и екипи с цел нови лекарства да стигнат до пазара възможно най-бързо и да помогнат на различно болни.

Забързаният начин на живот далеч от родината винаги ме е карал да се съмнявам до колко ежедневието ми има смисъл и ме е карал да търся нещо по-смислено и по- пълноценно.

Вярвам, че много българи, в чужбина и в България, искат да помагат ако има лесен и удобен начин това да се случва. Вярвам още, че с добра организация, коректност и прозрачност ‘Ангели за България‘ ще успее да подкрепи много добри каузи и да покаже, че Заедно можем!

За контакт с Милена Тончева – mtoncheva@angelsforbulgaria.com

Анелия Траянова

Анелия Траянова

Директор маркетинг и реклама

Казвам се Анелия Траянова, на 32 години, родом от гр. Симитли – малък китен град в полите на Пирин планина.

Живяла съм в много държави, но от 6 години живея и работя във Великобритания. Имам страхотен приятел, с който отглеждаме заедно новородения ни син.

Завършила съм Бакалавър Стопанско управление и Магистър Управление на проекти в ЮЗУ “Неофит Рилски”, като специализацията си проведох в EuCham – European Chamber в Будапеща, Унгария. Професионалните ми умения са в сферата на управлението на проекти и екипи, стратегическо планиране, дигитален маркетинг и организиране на корпоративни събития. От 4 години работя като Events manager в Лондон, Великобритания.

Моята голяма любов е България и българските народни танци. Успях да завърша и Магистър в University of Roehampton в Лондон по международна програма на ЮНЕСКО за опазване на танца като нематериално културно наследство. Горд основател и ръководител съм на Танцова школа “Български Ритми”, Великобритания.

Космополитна личност, вечно търсеща нови възможности. Обичам да работя с хора и за хора. Приела съм за мой дълг да допринасям за съхранението на българския дух сред българите в чужбина. Вярвам, че те са най-големите радетели за България. Вярвам, че с работата си в Ангели за България ще мога да материализирам тази сила в подкрепа за развитието и промяната на нашата родина.
За контакт с Анелия Траянова – atrayanova@angelsforbulgaria.com