ЗА ЕКИПА

Стела Иванова

Стела Иванова

Основател и изпълнителен директор на "Ангели за България"

 

Казвам се Стела Иванова, на 41 години съм, родом от Видин. Имам щастливо семейство с грижовен мъж и двама сина на 4 и 11г. От 6 години живеем в Лондон.

Завършила съм Бакалавърска степен специалност – Философия, в СУ „Св. Климент Охридски“ с квалификация за учител. Както и двугодишно обучение : „Философия и Управление на Успеха“ в „Марков Колеж„ София

Автор съм на роман „ Белегът на Мили“ който прави опит да намери решение за редуциране броя на изнасилванията и престъпленията, като цяло, в световен мащаб.

Работила съм 14 години в Теленор, като архив оператор, а от 5г с мъжа ми управляваме малък семеен бизнес за мебели в Лондон.

Описвам се като ентусиаст и идеалист, който се стреми да е здраво стъпил на земята, без да губи от поглед идеалите си. Хората, които ме познават, знаят, че винаги се застъпвам за онеправданите. Човек на идеите, имам добри аналитични и организационни качества. Свободолюбива и с особена чувствителност към етичните норми.

Винаги готова за нови предизвикателства. Негативите ми са, че не съм търпелива и постоянна.

Създадох тази организация с идеална цел и ще се опитам да направя всичко по силите си, тази цел да бъде осъществена по най-добрия, прозрачен и отговорен начин. Вярвам, че всеки има умения и таланти, които могат да са в помощ. Уверена съм, че можем да се обединим в една обща кауза за България, защото силно вярвам, че възраждането е процес, който се повтаря до тогава, докато има живи хора на земята, и че този процес зависи от народа. Вярвам също и в няколко български идиома – „Сама птичка ,пролет не прави“ и „ Капка, по капка – вир става“. Но най-вече се моля на Бог, да ни води и осветява по пътя на тази кауза, като ни предпазва от зли намерения и деяния, а ни свързва с точно онези, които смята, че имат нужда от нашата помощ.

Благодаря, че сте част от всичко това.

Амин.

 Милена Тончева

Милена Тончева

Финансов директор

Казвам се Милена Тончева, родена съм в града на розите и тракийските царе –  Казанлък.

Имам подкрепящ и търпелив съпруг и две малки момчета на 6г и 3г, с които живеем в Лондон от 12 години.

Завършила съм бакалавър ‘Молекулярна биология’ в Софийски Университет, след което получих стипендия и изкарах магистратура в University College London.

След това останах за да натрупам работен опит и от 7 години работя като Project Manager в лондонския офис на една американска фирма във фармацевтичния сектор.

Общо взето работата ми е свързана с управление на големи проекти и екипи с цел нови лекарства да стигнат до пазара възможно най-бързо и да помогнат на различно болни.

Забързаният начин на живот далеч от родината винаги ме е карал да се съмнявам до колко ежедневието ми има смисъл и ме е карал да търся нещо по-смислено и по- пълноценно.

Вярвам, че много българи, в чужбина и в България, искат да помагат ако има лесен и удобен начин това да се случва. Вярвам още, че с добра организация, коректност и прозрачност ‘Ангели за България‘ ще успее да подкрепи много добри каузи и да покаже, че Заедно можем!

Анелия Траянова

Анелия Траянова

Директор управление на проекти

Казвам се Анелия Траянова, на 32 години, родом от гр. Симитли – малък китен град в полите на Пирин планина.

Живяла съм в много държави, но от 6 години живея и работя във Великобритания. Имам страхотен приятел, с който отглеждаме заедно новородения ни син.

Завършила съм Бакалавър Стопанско управление и Магистър Управление на проекти в ЮЗУ “Неофит Рилски”, като специализацията си проведох в EuCham – European Chamber в Будапеща, Унгария. Професионалните ми умения са в сферата на управлението на проекти и екипи, стратегическо планиране, дигитален маркетинг и организиране на корпоративни събития. От 4 години работя като Events manager в Лондон, Великобритания.

Моята голяма любов е България и българските народни танци. Успях да завърша и Магистър в University of Roehampton в Лондон по международна програма на ЮНЕСКО за опазване на танца като нематериално културно наследство. Горд основател и ръководител съм на Танцова школа “Български Ритми”, Великобритания.

Космополитна личност, вечно търсеща нови възможности. Обичам да работя с хора и за хора. Приела съм за мой дълг да допринасям за съхранението на българския дух сред българите в чужбина. Вярвам, че те са най-големите радетели за България. Вярвам, че с работата си в Ангели за България ще мога да материализирам тази сила в подкрепа за развитието и промяната на нашата родина.

Диди Митева

Диди Митева

Координатор разпространение и реклама

Казвам се Диди Митева. Родена съм в „Града на Богородица“ – Хасково.

От 2000г до 2011г съм живяла и работила във Варна.

Щастливо омъжена съм и имаме страхотна и лъчезарна 8 годишна дъщеря.

Повече от 9г живеем в китното и курортното градче – Lytham St Anne’s, Lancashire, което се намира на брега на морето.

Откакто сме в Англия, не съм преставала да обогатявам знанията си. Завършила съм в Preston’s College – Children and Young People Workforce Level 2;  Busy Bees Academy–Early years educator Level 3; Busy Bees Academy – Teacher Assistant Level 3

Мога с гордост да споделя, че съм основател на Българска школа “Родна реч“ – Lytham St Anne’s и учител на най-малките.

 Работя в частно училище с детска градина и се грижа както за децата в  градината, така и за учениците в основното училище. Мениджър съм на след училищните занятия и работя с всички децата от основното училище на възраст от 5г до 10г.

 За мен ще бъде чест да бъда част от екипа на „Ангели за България“. Ще се радвам да помагам, защитавам и следвам целите/каузите на организацията!

 Благодаря ви за доверието!

Няма да ви разочаровам!