ABG COMMUNITY – ПРИЛОЖЕНИЕТО, КОЕТО НИ СВЪРЗВА

   Нека да ти разкажем подробно….

Най-накрая българите си имат тяхно общо пространство, в което могат да се свързват, независимо колко километри ги делят.

Напълно БЕЗПЛАТНО, създадено за теб и всички българи по света.

Тук ще можеш да:

✅ рекламираш своя бизнес  

✅ да пуснеш обява  

✅ да намериш сънародник за извършване на платена услуга 

✅ да потърсиш съвет 

✅ да намериш нови приятели и български общности в района, където живееш, а защо не и на другия край на света…

 

Български магазини, ресторанти, училища, посолства, църкви, фолклорни състави, преводачи, автомонтьори, трансфери, лекари, консултанти, адвокати и въобще всякакъв род специалисти и услуги от наши сънародници, където и когато ти потрябват.

ИНТЕРАКТИВНА КАРТА

Чрез интерактивната ни карта можеш да намериш търсения от теб български бизнес/услуга или общност на най-близкия адрес до теб и да се свържеш с тях директно чрез WhatsApp, телефон или имейл.

Регистрирай бизнес / услуга / обект или общност

Имаш бизнес? Е тогава пред теб стои още една възможност да увеличиш клиентите си лесно, бързо и безплатно. Направи регистрация. 

Направете вашия обект или общност видим на нашата карта като го добавите.

РАЗДЕЛ ОБЯВИ

 Тук можеш да рекламираш своя бизнес като добавиш обява за услугата, която предлагаш, за да бъде видима и леснодостъпна за всички. Превърни своя бизнес с в УСПЕХ!

РАЗДЕЛ КАУЗИ

 А ако обичаш да правиш добро, можеш да разгледаш и каузите на Ангели за България и да ги подкрепиш.

ИЗТЕГЛИ приложенито ABG Community от бутоните горе.

 Пожелаваме ти приятно и успешно сърфиране в единственото по рода си приложение с интерактивна карта за българите по света. Място, съчетаващо полезното с приятното.

Виж видео визитката на ABG community ТУК

Изпрати приложението на твои познати, приятели и бизнес партньори.

Въобще не се колебай, а споделяй на воля, защото нали Мечо Пух е казал – Колкото повече, толкова повече 🙂 Умен мечок е той! Защото…чрез увеличаване броя на регистрираните бизнеси, ще се увеличи и броя на клиентите за тях и обратно, колкото повече потенциални клиенти има толкова повече бизнеси ще станат видими.

 

 Успеха е във нашите ръце!

ABG Community е приложение, създадено по проект на благотворителна организация Ангели за България и разработено от Appolica за улеснение на българите в цял свят. Ако попадаш за първи път на нашия сайт, вероятно не си чувал за Обичай България– другия ни голям и вълнуващ проект. Ето тук можеш да научиш за него.

Каквото и да решиш, не оставяй безучастен, защото мрежата на българите по света расте с всеки изминал ден.

* ВАЖНО:

*ВСИЧКИ ФОЛКЛОРНИ СЪСТАВИ, УЧИЛИЩА, ПОСОЛСТВА И ЦЪРКОВНИ ОБЩНОСТИ СА РЕГИСТРИРАНИ НА АКАУНТ НА ПРИЛОЖЕНИЕТО. АКО ВИЕ СТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ТАКОВА И ЖЕЛАЕТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ОБЕКТА, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС НА office.angelsforbulgaria@gmail.com

Powered by Strapi