Благодарим, че избрахте да дарите!


Предлагаме ви 5 варианта за дарения. Ежемесечни дарения през Paypal, еднократни дарения през Paypal, банков трансфер, Revolut или платежно нареждане ( standing order).

На този бутон, може да нагласите вашето ежемесечно дарение през Paypal или да дарите еднократно.
Да дарите с ежемесечни дарения е по лесно от всякога, единственото, което трябва да направите след като впишете сумата, която искате да дарите е да кликнете в квадратчето Make this a monthly donation  и след това бутона Donate. Стъпките след това са както при всяко  плащане през Paypal. Сумата ще се изтегля от сметката ви на същата дата всеки месец и можете да прекратите плащането си по всяко време в акаунта си на Paypal. Може да се правят дарения с всякаква валута, а при нас ще пристигат в £. Ползите са много и улесняват нас, вас и помощта, която искаме да окажем на народа си. Трябва да имате акаунт на Paypal за да можете да извършвате ежемесечни дарения. Ако нямате акаунт, но желаете да си направите, натиснете бутона плати чрез дебитна карта, след това, ще поиска само имейл адреса ви и вече ще имате акаунт.
Ако дарението е еднократно, тогава в квадратчето Make this a monthly donation, не се кликва.

Също бихте могли да нагласите ежемесечно дарение през Revolut или чрез платежно нареждане/ Standing order.

Следващия вариант за дарение е директен банков трансфер от всички държави, като това може да стане от вашата банкова сметка, от Револют (Revolut), Transferwise, Opal и други подобни платформи, които осъществяват банкови преводи.

Револют има опция да нагласите дарението си да е месечно (scheduled/recurring payment).

Това са банковите детайли на организацията:

Титуляр: Angels for Bulgaria

За преводи от Англия

Sort code: 20-42-76
Acc. Number: 83851761

За преводи извън Англия

IBAN: GB41BUKB20427683851761
SWIFTBIC: BUKBGB22
Адрес: 3 Fleetwood close, Chessington,
KT9 2HX Lоndon, UK

Благодарим за подкрепата!