Трети тир с дарения от Германия пристигна в Пазарджик

Трети тир  пълен догоре с дарения пристигна в Пазарджик, за да зарадва и облекчи живота на десетки неподвижни българи настанени в домове за стари хора и центрове за хора с увреждания а също и две болници в града.

Основното дарение са електрически и механични легла за неподвижни хора, матраци, тоалетни столове, инвалидни колички и проходилки. Този път обаче  зарадвахме и две болници с 9 болничи легла, медицински шкафове, медицински лампи и кашони с хириргични престилки.

Много се радваме, че намерихме партньор в лицето на немската благотворителна организация ASB, която предоставя даренията и г-н Стойчев, който положи огромни усилия да договори и натовари дарението за България.В България наш партньор е Националната асоциация на доброволците в република България, която се грижи даренията да пристигнат там където са най-нужни

Ангели за България е организатор и финансира кампанията, като заплаща транспортните разходи от германия до България и ако се наложи покриваме и други разходи като наем на мотокари, склад и други.

Така всички ние заедно и водени от една обща цел – да направим живота на трудно подвижни хора по лек доказваме за пореден път, че сговорна дружина планина повдига и че заедно можем повече!

Тази добрина не остана незабелязана и от медиите и беше отразена по БНТ и редица регионални медии.

Можете да гледате кратко филмче, което БНТ излъчи за тази кауза Тук