215 човека Коледна вечеря  

Целева сума

2150 лв

Коледна кампания

Дарители

 

“Ангелска коледа” е втората коледна акция на Ангели за България, с която ще подкрепим и достигнем до общо 215 души с коледна вечеря. Желанието ни е да озарим празника на онези нуждаещите се, които са сами, притиснати от обстоятелствата и загубили надежда. Да достигнем до възможно най-много възрастни и да озарим празника им с присъствието си на тяхната празнична трапеза.
Ще подготвим видео поздрав от всички нас и ще им го изпратим, така, че та да видят и чуят нашата подкрепа, да видят лицата на надеждата и да забравят поне за малко лошите моменти. Ние всички заедно ,ще се принесем при тях и ще им дадем глътка надежда, усмивка и облекчение ,че не са сами и някой там мисли за тях.
Коледа е свят празник за всички христяни, деня на Рождество Христово. Деня в който се раждат и Вярата, Надеждата и Любовта.
Денят в който ние също ще дадем такава на:

Дом за стари хора в Гара Кочериново – Кюстендил с общо 50 възрастни хора, които ще получат сума в размер на 500 лв, с която ще се закупи и приготви коледна вечеря за всички обитатели на дома.
Дом за стари хора в Нови пазар – Шумен  с общо 65 настанени възрастни хора, които ще поръчат празнична вечера за коледа и нова година на стойност 650 лв за всички обитатели на дома.
Дом за стари хора в с.Фатово, Смолян, с общо 65  настанени възрастни хора, които ще поръчат храна и приготвят празнична вечеря за коледа и нова година на стойност 650 лв за всички обитатели на дома.

Дом за стари хора в с.Карайсен – Павликени с общо 35  настанени възрастни хора, които ще поръчат храна и приготвят празнична вечеря за коледа и нова година на стойност 350 лв за всички обитатели на дома.

Менюто на всички е съобразено с здравословното състояние на настанените и в повечето домове ще е пържола с сос или скара, салата, торта/еклер ,плодове, питка.

Общо коледната кампания ще струва 2150 лв