Семейство Инвитро с донорски материал

Целева сума

5500 лв

Край на кампанията

31.09.2024г.

В България има над 200,000 двойки, които се сблъскват с репродуктивни проблеми. Това е значителен и нарастващ проблем, който засяга не само засегнатите семейства, но и обществото като цяло. Липсата на финансова възможност за лечение, дългите листи на чакащи и емоционалното напрежение, свързано с тази борба, правят задачата на тези двойки още по-трудна.

С цел да подпомогнем тези семейства, решихме да обединим усилията си с организацията Фондация “Майки за донорството – Англия”. Тази фондация има дългогодишен опит в подпомагането на двойки с репродуктивни проблеми, като им предоставя финансова и емоционална подкрепа. Заедно ще дарим средства, които ще бъдат използвани за покриване на процедурите и лечението на едно семейство в България, което се нуждае от донорски материал, за да осъществи мечтата си за дете.

Нашата цел е не само да помогнем на едно семейство да сбъдне мечтата си за родителство, но и да привлечем вниманието към този сериозен проблем в България. Чрез нашата подкрепа и вашата ангажираност, можем да направим разликата за семейства, които се борят с репродуктивните предизвикателства.

Ние вярваме, че всички Ангели за България ще се почувстват горди, че сме помогнали за раждането на още едно българче. Всяка помощ, всяко дарение и всяка проява на съпричастност са от огромно значение за тези семейства. Заедно можем да им дадем надежда и да им покажем, че не са сами в тази трудна борба.

Вашата подкрепа е от решаващо значение за успеха на тази кауза. Нека заедно да направим така, че още едно семейство да почувства радостта и любовта от раждането на дете. Вашата щедрост и съпричастност могат да променят живота на тези хора и да им дадат шанс за щастливо бъдеще. Благодарим ви, че сте част от нашата мисия и че ни помагате да направим света по-добър за всички.