Незрящи Турнир 

Целева сума

3200 лв

Край на кампанията

31.08.2023г.

Обединени в спортната мисия: “Ангели за България” са решени да помогнат на незрящия отбор по Голбал за България през юли и август 2023!

Знаем добре колко трудно е да се намери финансиране за спорта в България, а още по-трудно е да се финансират спортни дейности за хора със зрителни увреждания.

Организацията “Сърцето на Йелена” се самофинансира чрез дарения и вече е успяла да събере почти цялата необходима сума за организирането на международен турнир по Голбал в България.

На този турнир ще пристигнат отбори от различни държави, а съдиите също ще бъдат обучени, тъй като е практика да получават обучение веднъж на две години, за да имат право да съдият.

По време на нашите разговори с организаторите, те ни помолиха да установим връзка с отбора от Англия и ние им помогнахме в това. Освен това, за самия турнир, ще подкрепим като поемем разходите за наема на залата, в която ще се проведе турнирът.

Цената на наема е 3200 лв. и ние с удоволствие ще го поемем, за да осигурим подходящо място за този спортен събитие.

Вярваме в силата на спорта да преодолява бариери и да вдъхновява хората, независимо от техните способности. Със съвместните усилия на “Ангели за България” и отбора по Голбал за България, ние създаваме възможности за спортна  радост за всички.

Нека заедно подкрепим тези изключителни спортисти и им помогнем да постигнат големи успехи на международната сцена. Така можем да променим перспективата върху спорта за хора със зрителни увреждания.

Можете да отидете на турнира на 1 и 2 Юли, вход свободен. Адрес: Цариградско шосе 133, БИЦ-ИЗОТ корпус 4