219 комплекта Спално бельо Предстои

Целева сума

5200 лв

Край на кампанията

31.06.2023г.

През месеците май и юни Ангели за България си постави амбициозната цел да помогнем и на всички кризисни центрове в България, като закупим спално бельо за техния капацитет на легла, общо 208 броя. Ние вярваме, че всеки заслужава да има достоен начин на живот, всеки има право да заспи спокоен, особено в тези трудни времена.
Проблемът с чаршавите и спалното бельо в тези центрове е голям и влияе върху качеството на живот на хората, които търсят там убежище. Те бързо се захабяват и когато трябва да бъдат заменени, това често предизвиква финансова натовареност за центровете. Също така, когато една самотна майка напусне центъра в опита си да изгради достоен самостоятелен живот за нея и детето й, далеч от насилието ,често те се оказва без никакви лични вещи и от центровете даряват най-необходимото за първите им смели стъпки към живот без насилие. И това често са именно спални комплекти, чаршафи и одеала. Така центровете остават без такива и нуждата е голяма постоянно. Затова сме решили да се включим и да помогнем.
Ние вярваме, че всяко действие може да направи промяна в живота на някой, затова искаме да закупим спално бельо за всички кризисни центрове в България, които са заявили желание за помощ. Ние знаем, че чаршавите и спалното бельо са основни неща за комфорта и удобството на всяка една леглова база.
Вие можете да станете част от тази кауза, като направите дарение. Всяко едно дарение ще бъде използвано за закупуване на спално бельо, което ще бъде предоставено на кризисните центрове в България.
Благодарим