Месеците Ноември и Декември изградихме 4 детски къта в педиатричните отделения на болниците в Благоевград, Самоков, Дупница и Ихтиман.

Месец Януари ни очаква изграждането на кътове в болниците в В.Търново и Пазарджик.

Вълнението и удоволствието на персонала и децата е голямо.

Голем е отзвука и в местните социални групи,които не спират да ни затрупват с повече от прекрасни играчки.

Ето какво написа координатора на изграждането на кътовете Анелия Траянова:

БЪЛГАРИЯ има нужда от ДОБРО
Нямаше болница, която да не е искала и чакала дълго тези детски кътове. Някои имаха вече пригодени стаи за това, но все още празни, ползвани за склад или с оскъдно оборудване. Персоналът е на ясно от тяхната полза, нямаше нужда да ги убеждавам. Вълнението, радостта и благодарността на работещите там нямаше как да не ме трогнат.

БЪЛГАРИЯ има нужда от ДОБРИ НОВИНИ

Добрите новини активизират обществото и увеличават вярата. Нашите постове за детските кътове в местните групи “Забелязано в …..” станаха изключително популярни сред местните граждани – стотици харесвания и коментари само за час. В Благоевград например достигнахме над 1200 харесвания и 150 коментара. В последствие бяхме потърсени и от местните медии. Искам да споделя с вас някои от благодарностите на хората.
Вярвам, че доброто е заразно. Вярвам, че доказахме на много хора в България, че добрите действия са възможни, че някой прави нещо хубаво на добра воля. Силно съм убедена, че това ще повлече крак и ще бъдем последвани с добри дела от много хора.
Нека творим добро, защото ИМА СМИСЪЛ!
Хубави празници на всички!