Филма “Там” благотворително за дарителите на Ангели за България

Представяме ви един голям човек и родолюбец , който прави голям жест към всички ангели. Ще ви запознаем с Богдан Дарев, българин живеещ от 25г в Америка. Богдан е режисьор и доста популярна личност в българските среди в Америка, историята му е много интересна и той я пресъздава във филм. Богдан заминава за Америка 1995г и цели 23 г по късно получава зелена карта и за първи път се прибира в България, за да се срещне с баща си.
Филма е много хубав и истински, толкова истински,че ще кацнете в България с първата му сцена и за час и половина ще останете “Там”. Не просто филм, а филм който мирише на България, в който чувствате българския дух ,нрав, живот и себе си ,Там където е нашия корен. Богдан прави голям жест към всички ангели и го пуска абсолютно безплатно за вас, като награда, че сте добродетели за народа си и се грижите за него. Филма може да се гледа тук https://www.filmabee.com/bg/there
Нашето мнение, е че филма трябва да се гледа от възможно най-много българи и той ни даде позволението да го разпространяваме, както и където намерим за добре. 💞Невероятен човек е Богдан и след като гледате филма му, ще се убедите в думите ни. Може да го разпространявате и нека, който все още не е Ангел и иска да помогне на народа си, да го направи чрез бутона Дари.
Приятно гледане