Харесайте ни във Facebook

Бъдете част от нашата Facebook група

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Unsupported get request. Object with ID '2301106310189340' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api
Type: GraphMethodException

7 months ago

Скъпи Ангели,

От днес някой правила се променят и искаме да ви запознаем с тях..

С оглед оптимизацията на работния процес и защото отговорността за организацията и групата е на екипа, в бъдеще вие ще гласувате само по въпроси свързани с каузи и разпределяне на средствата. Въпросите за организацията, работата по нея, групата и другите ни канали остава отговорност на нас и ние няма да се допитваме до вас по тези въпроси, освен ако самите ние сме раздвоени и не знаем как да постъпим.

Групата става поверителна и в следващите седмици от нея ще бъдат премахвани членове присъединили се от Април до Юни , които не са дарители,не са коментирали,харесвали и участвали по абсолютно никакъв начин. Ако за 6 месеца не сме успели да спечелим доверието им, едва ли ще го спечелим някога.Надеждите ни, че неактивните ще станат активни, не се потвърдиха във времето. Също ще бъдат премахвани членове, за които имаме съмнения, че не са в групата с добри намерения, независимо дали са дарители. Това прочистване от неактивни членове,ще се прави периодично.

**Дарители са всички онези които са дарили средства, вещи, труд и знания и са допринесли за развитието на групата и инициативата.Ако вие отговаряте на това описание, няма за какво да се тревожите.**

Ще бъдат премахвани също членове, които обиждат и тормозят екипа , отново независимо дали са дарители или не. Хора, които нямат уважение към това, което правим, нямат място тук. Ако се събудите в лошо настроение и решите да си го изкарате на екипа, защото нещо в нас и нашата работа не ви харесва и ако това е с неуважителен тон, ще бъдете премахнати. Ние също сме дарители и работим в полза на организацията по собствено желание и без възнаграждение.

Заявки за членство, които не отговарят на въпроса за членство и на които не се вижда информация от кое населено място са, създадени са съвсем скоро или придизвикват някакви съмнения в нас, няма да бъдат одобрявани, освен ако не са поканени,защото тогава въпроса не им се появява. Моля, канете приятели само, за които мислите ,че биха харесали инициативата и биха се включили в нея. Виждаме, че от голям брой членове, но малък процент дарители няма особен смисъл.

Членове, които качват призиви за помощ в групата ще бъдат ограничени в писането в групата, а при повторен опит ще бъдат премахвани.

Ако член на групата ви прати лично съобщение с молба да му дадете пари, моля да ни пишете за да можем да го премахнем от групата.Ако знаете или имате съмнения за член на групата,че е с лоши намерения също.

От сега нататък всички членове на екипа ще пишат през профила на организацията, а не от личните си профили, с цел да се предпазим от недоброжелатели.

Всички тези правила влизат в сила от днес и са с цел да облекчат екипа, да оптимизират работата ни и да работим по спокойно и съсредоточено.

Хубав неделен ден на всички
... Виж ощеСмали текста

Виж във Facebook

7 months ago

Изтрихме предния пост, защото в края на крайщата се оказа че не е опит за измама, но измамите се правят по същия начин. Бабата е наш случай от съвместната акция с Подай ръка в Пловдив. Те посетиха бабата повторно и помогнаха отново. Жената написала публикацията не е доброволец на нито една от организациите. Тя копира текстовете и снимките и ги публикува от собствения си профил, хубавото в случая е че не мами и дава правилните банкови детайли. Но има доста не добросъвестни хора които го правят. Това е и причината да искаме да сме поверително група. За екипа е изключително важно да направим всичко възможно да предотвратим измами и заместване на името ни в такива. По тази причина предпочитаме да се презастраховаме, от колкото да неглижираме вероятността. m.facebook.com/story.php?story_fbid=3891509400862578&id=100000106687585 ... Виж ощеСмали текста

Виж във Facebook

7 months ago

Здравейте Ангели,
Представям ви пример, защо трябва да сме поверителна група. Бабата в поста е от нашата съвместна акция с Подай ръка в Пловдив. Те посетиха бабата повторно и помогнаха на нея и дъщеря и. Жената публикувала поста не е нито техен, нито наш сътрудник. m.facebook.com/story.php?story_fbid=3887262067953978&id=100000106687585
... Виж ощеСмали текста

Виж във Facebook

Последвайте ни в Instagram