Другите за нас

“Ангели за България” има желанието да обедини българи, живеещи в чужбина, които да помагат на  сънародници от България които имат нужда.  Потърсете, погледнете , научете” 

Стефания Колева

“Един много добър и благороден проект. Присъединете се”

Ненчо Балабанов

“Един истински благороден проект. Посетете ги”

Радина Кърджилова

“Ангелска инициатива на прекрасни българи живеещи в чужбина. Професионализъм, прозрачност и най вече добронамереност са част от техните принципи. Така че, Ангели, нека си подадем ръка за да достигнем до всички наши сънародници. Обичайте се, вярвайте в добрия край на нещата и се наслаждавайте на живота”

Славея Сиракова

“Ангели за България е организация която събира българи пръснати по света, да помагат на сънародници в нужда, в България.

Хора с ангелски сърца

Благодаря”

Ирина Флорин

” Това може да са твоите баба и дядо, твоите майка и баща…. това може да си ти…. един ден.

Подай ръка”

Теди Велинова

“Успех Ангели” 

Тони Димитрова

“Ангели за България е организация, която събира българи пръснати по света, за да помагат на сънародници в нужда в България”

 

Никол Станкулова

“Има едни хора, Българи, живеещи в чужбина! Хора, тръгнали по света да търсят своята реализация и в последствия осъзнали, че най – силното нещо са корените и, че кръвта вода- НЕ СТАВА!
Тези хора са създали организация на име АНГЕЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ‼️❗️
Тези същите “ Ангели “ помагат на хората, които останаха в своята Родина и чиято държава ги изостави! Възхищавам се и подкрепям тяхната мисия!
Направете го и Вие 🙏🕊
Преди всичко ние сме Човеци, Хора, които трябва да имат Сърца и съвест и нека не забравяме, че колелото се върти….”

 

 

Елена Калевска