Здравей Приятелю,

Питал ли си се какво можем да постигнем ако само 10% от българите живеещи по света дарят £1 на месец в помощ на народа си и България?

НЕ? Или може би ДА , но не си знаел по какъв начин да го случиш?

НЕКА ТИ РАЗКАЖЕМ ЗА “МЕЧТА ЗА £1”

Всичко започна, носейки се в облаците на нашата мечта – да помогнем на народа си!А мечтата ни беше……..

само 10% от 2 млн. българи по цял свят (200 000 души)  да последват нашата мечта и с една единствена стъпка –  да дарят £1 на месец на Ангели за България.  Тогава всички заедно ще можем да помогнем мащабно на България и нашата мечта за народа ни, ще се осъществи!

Ще се превърне в такава грандиозна помощ, каквато никога в историята ни, не сме постигали !

И мечтите ни дадоха криле и ние полетяхме из света да търсим ТЕБ , за да ти разкажем за нашата мечта.
А вярваме, че ти също ще я замечтаеш и заедно ще изумим света!

МОЖЕМ И ВЕЧЕ ГО ПРАВИМ

За почти 3 години работа, Ангели за България със скромните си около 1000 дарителя събра и дари £164 200 с които направихме много, много добрини. Можеш да видиш в раздел каузи, всички прекрасни неща, които сторихме.

Представи си какво бихме могли да направим със страната ни, ако и ТИ се включиш, ако разкажеш на приятели, на семейството и на колегите и така “ до всяко добро същество, застане поне още едно ” 👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧 и започнем да правим големи и важни неща за народа си, а на всеки един от нас това ни струва само £1.

Моля те, затвори очи и си го представи! Колко велико ще бъде и колко голяма разлика ще направим 🙂

Да помечтаем заедно, приятелю.

Нали не сме спрели да мечтаем?

Да превърнем мечтите си за България в реалност!

Нека обясним, защо е важно да се включиш и ТИ!

➡️ Защото България и народа ни, имат огромна нужда от помощ и всички ние можем да я осъществим, без това да ни коства нищо.

➡️ И защото ще имаш силата на супер герой 🦸 С нещо малко, ще правиш грандиозни промени. А твоята помощ, ще се умножи хиляди пъти, ако сме много.

➡️ И защото нищо не ни пречи да осъществим тази мечта. НИЩО!

И за да е още по-хубаво, нека ти разкажем, как да станеш супер герой на страната си, за една минута  🦸

Живеем в модерно общество, не е нужно всеки месец да помниш и повтаряш досадни действия. Можеш да настроиш твоето дарение да се получава при нас автоматично, а ти само да се радваш на чудесата, които ще правим с твоя £1.

Автоматично дарение се настройва само веднъж и само за 1 минута и после не се изискват никакви усилия от твоя страна, а ако искаш можеш да го прекратиш по всяко време,  в настройките на акаунта си в Paypal или интернет банкирането си.

За да настроиш автоматично дарение: Натисни бутона Дари в горния десен ъгъл, той ще те отведе до страницата ни за дарения, където ще намериш всички възможности за дарение.

Ако имаш Paypal nатисни бутона Donate и напиши сумата от £1 в полето.

Кликни на отметката” Make this a monthly donation” (направи това месечно дарение)  и направи плащането.

Ако нямаш Paypal и не желаеш да създаваш, може да се включиш в „Мечта за £1“ като нагласиш платежно нареждане (standing order) в твоето интернет банкиране към Ангели за България, а банковите ни детайли са на същата страница.

Толкова е просто! Включи се и ТИ, защото твоето символично дарение ще помага на хиляди.

Защото, капка по капка, вир става!

И последно, не ти ли прилича тази мечта на социален експеримент?

– Можем ли да се обединим около – „Мечта за £1“ ?

– Да, можем разбира се?

🤝

Нека запретнем ръкави тогава и да го направим!

Нека да сбъднем тази мечта!

Вземи своите криле и да полетим заедно към по-добра България.

Ако попадаш за първи път на нашия сайт, може би ще ти е интересно да научиш за нашия друг голям проект – Мобилното приложение ABG Bulgarian Community, което ще помогне на всички български услуги и бизнеси по света. Можеше да научиш за него тук

А ако искаш да станеш част от нашата общност и да следиш отблизо какво правим, можеш да се присъединиш към Facebook групата ни или да последваш нашата Facebook страница, а ако не харесваш Fasebook, можеш да се присъединиш към нас като изтеглиш мобилното приложение ABG Bulgarian Community от магазините на Google play  или  App store 

 

Каквото и да решиш, не оставяй безучастен.