60 деца Лагер

Целева сума

2500 лв

Край на кампанията

30.08.2023г.

Лятото настъпи и ние не искаме да пропуснем възможността да изпратим деца, които се намират в неравностойно положение, на един незабравим лагер. Затова, нашата пета кауза е насочена към помощта на 60 деца от цялата България, които се нуждаят от подкрепа. Тези деца ще имат възможността да прекарат около седмица на планина. Лагерът ще се проведе в хижа “Иглика” в Пловдивско, а ние ще покрием разходите за настаняване и храна.

Организацията, с която работим, е Фондация “Дон Боско България”. Тя има за главна цел да повиши мотивацията на децата и учениците да полагат по-голям труд в училище, да формира позитивно отношение към учебния процес и да помогне на тези деца да разкрият своя индивидуален потенциал. Организацията също така насърчава развитието на интересите и талантите на децата, като ги включва в различни работилници, спортни и други дейности.

За да осъществим тези лагери, се нуждаем от средства в размер на 2500 лв. Вашето сътрудничество и подкрепа могат да направят голяма разлика в живота на тези деца, като им осигурят незабравимо преживяване и възможността да развият важни умения, докато се забавляват на открито.

Присъединете се към нас в подкрепата на тази кауза и бъдете част от промяната в живота на тези деца. Заедно можем да създадем по-светло бъдеще за всички.