3000 порции храни

Целева сума

3000 лв

Край на кампанията

30.08.2023г.

Ангели за България променят живота на хиляди нуждаещи се хора това лято!

Докато силните слънчеви лъчи пронизват българската земя през юли и август 2023, Ангели за България са на път да създадат истинска революция в подпомагането на най-уязвимите в нашето общество. Със своята безкрайна доброта и ангелска воля, те ще помогнат на социалното камионче на Доброволците на св. Георги да носи топлина и надежда до сърцата на бедни и стари хора, които имат нужда от подкрепата на общността.

Доброволците на св. Георги също са получили нещо, което се превръща във вълшебна кухня за тях – безвъзмездно помещение, в което да приготвят храна с любов и да наситят уморени стомаци. Но тази кухня се нуждае от особено внимание, ремонт и обновяване, за да стане идеалното място, където се създават бляскави вкусове и добро настроение.

Именно в този момент, Ангелите за България влизат в действие, готови да пролеят своята  щедрост. Със сърцето им напълно отворено и с изумителната сума от 3000 лв, те ще помогнат на Доброволците на св. Георги да закупят необходимото оборудване – хладилници, фризери, печки, стилажи и всичко, от което се нуждае новата кухня, за да продължат своето благородно дело.

Това е повод за вълнение и вдъхновение! Само с малки стъпки и голямо желание, Ангели за България ще направят истинска разлика в животите на тези хора, които се нуждаят от подкрепата на цялата общност.