Ученици Ученически помагала

Целева сума

7511 лв

Край на кампанията

30.10.2023г.

За поредна година Ангели за България стартира кампания за подкрепа на първия учебен ден на ученици, които нямат равен старт със своите връстници.

Този път това са 130 ученици на самотни родители пострадали от насилие към 6 кризисни центъра в страната.

130 деца от Русе, Пещера, Гоце Делчев, Варна,Силистра и Търговище ще получат нови раници със комплекти тетрдки, флуматри, блокчета за рисуване, математически инструменти и други за да ги подкрепим в този важен ден.

Всеки комплект помагала струва 60 лв и включва 17 артикула.

Всеки комплект помагала, който предоставяме, е плод на нашите старания и представлява смесица от знание, вдъхновение и грижа. Той включва всичко необходимо за успешно стартиране в училище. С този подарък не само изпращаме послание на подкрепа, но и насърчаваме децата да открият радостта на обучението.

Важното нещо е, че всеки комплект помагала струва 60 лв, и с вашата помощ и дарителство можем да направим огромна разлика в живота на тези деца и техните самотни родители. Допринасяйки за нашата кауза, вие сте част от глобалната промяна и участвате в създаването на по-добро бъдеще.

Помогнете на самотните родители и техните деца да започнат училището с усмивка и увереност във възможностите си. Заедно можем да направим повече и да поставим основите за по-добро образование и по-ярко бъдеще.

Присъединете се към каузата на “Ангели за България” и подарете равен старт на тези ученици. Заедно сме по-силни и можем да направим промяна в животите на тези деца.