Кризисен център Оборудване Предстои

Целева сума

1000 лв

Край на кампанията

28.02.2023г.

Знаете ли, че само за първите 5 месеца на 2022г. жертвите на домашно насилие са 1738, или 4 пъти повече отколкото за цялата 2021г. от 439. Шокиращо, нали?! Сред тях преобладават жените – 1194, и децата – 409. Колко ли ще бъдат до края на годината?

Данните са стряскащи, защото за първи път е създадена вътрешна организация към МВР за събиране на статистически данни. Представяте ли си колко случая през 2021г. и годините преди това, са останали недокументирани и следователно непроследени. Колко човешки съдби!

Ние продължаваме да подкрепяме ”Кризисните центрове за временна защита” с каквото можем. Те са не само малко и недостаъчно на брой за всички търсещи закрила, но и са в крещяща нужда от оборудване, обзавеждане, консумативи и всичко друго необходимо за нормален престой!

След като осигурихме обзавеждане, санитарни материали и храна за 3 кризисни центрове в страната, сега се връщаме отново при два от тях в Силистра и Русе ,за да им помогнем отново да закупят липсващи и много важни за тях уреди.

И на двата центъра ще дарим по 1000 лв, за да купят за центровете си по още един климатик.

Сигурни сме, че с Вашата подкрепа отново ще успеем! Благодарим ви!