Кризисен център Оборудване, Храни Предстои

Целева сума

4000 лв

Край на кампанията

31.10.2022г.

Знаете ли, че само за първите 5 месеца на 2022г. жертвите на домашно насилие са 1738, или 4 пъти повече отколкото за цялата 2021г. от 439. Шокиращо, нали?! Сред тях преобладават жените – 1194, и децата – 409. Колко ли ще бъдат до края на годината?

Данните са стряскащи, защото за първи път е създадена вътрешна организация към МВР за събиране на статистически данни. Представяте ли си колко случая през 2021г. и годините преди това, са останали недокументирани и следователно непроследени. Колко човешки съдби!

Ние продължаваме да подкрепяме ”Кризисните центрове за временна защита” с каквото можем. Те са не само малко и недостаъчно на брой за всички търсещи закрила, но и са в крещяща нужда от оборудване, обзавеждане, консумативи и всичко друго необходимо за нормален престой!

 След като осигурихме обзавеждане, санитарни материали и храна за центровете в Силистра и Бургас, сега ще помогнем на Кризисния център в Русе, ръководен от сдружение ‘Динамика’. Центътът има нужда от климатик, сушилня и бойлер. Допълнително ще им осигурим хранителни продукти за 800лв. и хигиенни материали за 400лв. Общата необходима сума е 4000лв.

 Сигурни сме, че с Вашата подкрепа отново ще успеем! Благодарим ви!