80 деца Ученически помагала Предстои

Целева сума

5 000 лв

Край на кампанията

31.10.2022г.

15 септември е вълнуващ ден за всяко дете. И всяко дете иска да има  раничка, тетрадки и помагала, с които да посрещне началото на новата учебна година с усмивка.

По традиция, ние – ‘Ангели за България’, всяка година отделяме средства, за да помогнем на семейства с деца в затруднено положение да започнат училище, наравно със своите връстници. И тази година няма да бъде изключение. Този път ще имаме възможност да го направим за 80 деца от Казанлък, заедно с нашите партньори от организация ‘Бъдеще за децата’. Общата необходима сума е 5000лв.

Без Вашата помощ и в този важен за децата ден, няма да се справим. Силно се надяваме да ни подкрепите, за да дадем заедно  възможност на всички, без изключение да влязат в училище със самочувствие и увереност, готови да посрещнат новите предизвикатества, и да имат всичко необходимо да преоткриват света, за да можем ние – техните предшественици, да остареем спокойни, че сме се грижили за тяхното, а реално – и за нашето бъдеще, защото бъдещето е в ръцете на децата ни. Те са и наши деца!.