Дългоочаквания момент дойде!

 

Приложението ABG Bulgarian community е вече в магазините на Apple и Google.

Първото по рода си мобилно приложение, което позволява да се свържете с българи във всяка точка по света. Тук можете:

  1. Да намерите сънародник за извършване на услуга
  2. Да рекламирате вашия бизнес
  3. Да пуснете обява
  4. Да потърсите съвет
  5. Или да намерите нови приятели около вас

Място за всички категории услуги, оферти и обяви:

  1. Напълно безплатно
  2. Реално време
  3. По целия свят

ABG е приложение, създадено по проект на благотворителна организация” Ангели за България” и разработено от Appolica за улеснение на българите в цял свят. Приложението дава възможност вашия адрес на бизнеса/услугата, която предлагате/търсите да е видима в реално време. Възможност да увеличите клиентите си, както и да намерите нужната ви услуга. Чрез интерактивната ни карта можете да намерите търсения от вас бизнес на най-близкия адрес до вас и да се свържете със сънародник.

Освен това тук може да се запознаете с дейността на Ангели за България и да подкрепите текущите каузи. Приложение, полезно за всички българи по света, чрез което заедно можем да помагаме на нуждаещите се хора в България. Място, съчетаващо полезното с приятното.

Изпратете приложението на ваши познати, приятели и бизнес партньори. Чрез увеличаване броя на регистрираните бизнеси, ще се увеличи и броя на клиентите за тях и обратно, колкото повече потенциални клиенти има толкова повече бизнеси ще станат видими. Успеха е във вашите ръце!

Пожелаваме ви приятно и успешно сърфиране в единственото по рода си приложение с интерактивна карта за българите по света!

Споделете на стените си, това е революция за всички българи където и по света да се намират

ABG – Онлайн мрежа на българите по света!