Обучения, стаж, подкрепа Изпълнена

Целева сума

10 000 лв

Край на кампанията

31.08.2022

Ангели за България ще помогне на 4 юноша от Център за настаняване от семеен тим Майка Тереза в Пловдив чрез The Social Teahouse.

 

Младежите ще заминат за Варна и ще прекарат там 22 дни обучавайки се в чайната на сервитьорство, барманство, студена кухня, работа с апарат и други.

Ще минат също обучение по личностно развитие и кариерно ориентиране.

Както знаете тези деца имат много пропуски и обикновен стаж в заведение не би им помогнал. Трябва им по специална подкрепа и стаж в който има човек до тях, който им обяснява всичко от- до, защото подкрепата от персонала на тези домове никога не е бил такава, че да научи децата на жизненоважни за тях навици и порядки.

 

Ние ще поемем по голяма част от разходите 10 000 лв от 12 500 по тази кауза, като на края след като завършат ще им дадем и стипендия от 250 лв на младеж. Децата ще имат и джобни, ще спят на хотел и ще е весело и ползотворно.

 

След завършването ще имат и няколко срещи със социални работници.

Надяваме се с тази кауза да дадем един добър старт на тези младежи и те да поемат живота си в ръце, уверени в себе си и в това, че света не е чак толкова лош, а живота предлага много възможности.

 

BulgarianEnglish