Вече можете да подкрепите Ангели за България докато пазарувате онлайн и то за сметка на магазина, от който пазарувате. Страхотна възможност, нали!? Ето как… 
Първият начин е чрез EasyFundraising, това е най-голямата платформа в UK за събиране на дарения, в която участват над 4000 магазина – или всеки магазин, за който се сетите. Ето как става:
1. Кликнете на този линк и се регистрирайте.
2. Изберете магазина, от който искате да пазарувате както обикновено, без никакво оскъпяване.
3. Магазина изпраща % от вашата покупка за Ангели за България, включтелно Amazon, eBay и Booking 
4. Поканете своите приятели да направят същото от опцията ‘refer a friend’, с което имаме възможността да получим допълнителни £5 като бонус.
От профила си винаги можете да следите кога, на кого и колко сте дарили.
Запомнете! Дарявате само ако сте отворили сайта на магазина през платформата easyfundrasing. Можете да я свалите и на телефона си като апликация.
Също така Amazon UK вече ще дарява 0.5% от нашите покупки за Ангели за България. Amazon прави това възможно чрез платформата си Amazon Smile – сайт абсолютно идентичен с главния, но със smile отпред www.smile.amazon.co.uk
Активирането на Smile става много бързо и лесно:
1. Кликвате на този линк и следвате указанията.
Ако пък пазарувате през апликацията на телефона си следвайте: Settings – Amazon smile – Choose organization – Angels for Bulgaria.
 
За съжаление това е възможно само за английския сайт, тъй като Ангелите са регистрирани като charity във Великобритания.

Моля споделяйте и активирайте Smile на акаунтите на близки и приятели. Не струва нищо за вас, но е безценно за хората, на които помагаме.

Благодарим Ви!