75 домакинства Храни Изпълнена

Целева сума

4500 лв

Край на кампанията

31.01.2021г.

През месец Януари 2021 г “Ангели за България” и сдружение “Подай ръка задно за по-добро бъдеще“ ще подкрепят 75 семейства с деца в нужда в гр. Кнежа и района с пакети храни от първа необходимост. Някой от семесйтвата ще са деца сираци отглеждани от бабите и дядовците си.  Януари месец е един от най-трудните месеци за препитание особенно за бедните семейства с деца. Затова Ангели за България насочи подкрепата ни през този месец да е за семейства с деца,  преценявайки, че на тях ще им е най-трудно през този месец.

 

Пакетите е предвидено да включват: Брашно, Ориз,Боб,Леща,Захар,Макарони ,Юфка,Бисквити, Нишесте,Олио,Грах консерва,Доматено пюре 2, Риба консерва,Лютеница,Пастет 2,Маслини,Кроасани,Шоколад,Дълготраен салам,Вакумирани кренвирши,Плодове,Картофи, Сирене,Картофено пюре.Присъствието на всички продукти не се гарантира, това ще зависи от цените на продуктите.

Всеки един пакет ще е на стойност 60 лв.

Обща сума на каузата е 4500 лв,  плюс 100 за разходи, от които до 40 лв са за опаковки и до 60 лв за храни и напитки на доброволците в деня на изпълнение на акцията.

Срок на изпълнение: 31/01/2021г