151 домакинства Храни Изпълнена

Целева сума

6340 лв

Край на кампанията

31.09.2020г.

През месец септември 2020 г “Ангели за България” ще изпълнят най-мащабната си до сега акция, за подпомагане на 151 самотни възрастни и семейства в тежко финансово положение от град Пловдив, район Тракия и околните села със пакети храни от първа необходимост.

Доказали професионализъм и качество в работата си, сдружение “Подай Ръка заедно за по добро бъдеще” ще участва за втори път в наша акция и ще изпълни тази кауза, като закупи и разнесе на нуждаещите се пакетите с храни.

За първи път ще подкрепим толкова много нуждаещи се, поради това, няма да участва друга кауза на друга организация същия месец.

Пакетите ще включват:

Хляб, консерви, основни храни, варива(боб, Леща, ориз) Месни продукти. Десерти по 1 бр Макарони, Дълготрайни храни, плодове и зеленчуци.

Всеки един пакет ще е на стойност 40 лв, а ако се съберат повече пари, стойността може да се увеличи.

Обща сума на каузата е 6300 лв, от които 300 лв са за разходи на организацията, като гориво, опаковки, административни разходи.

Срок на изпълнение: 30/09/2020г

“Подай ръка за по добро бъдеще”

Сдружение “ Подай Ръка ЗПДБ” e създадено от група млади хора,които желаят да помогнат на своите съграждани,тъй като ситуацията в която се намираме, е изключително тежка за почти всеки български гражданин!

Целта на начинанието ни, е да подпомогнем нашите съграждани, чрез доставяне на храна, подпомагане на домакинството, чрез събиране на средства за техните

най – належащи текущи разходи, като с това желаем да направим по – лесен и поносим, и без това трудният живот, който водим всички!

ФБ страница https://www.facebook.com/GiveAHandFBF/

Булстат: 206092192

BulgarianEnglish