1 болен Лечение Изпълнена

Целева сума

2400 лв

Край на кампанията

31.06.2020г.

Сдружение „Мечти и отбори България“ участват за втори път в наша акция и сега търсят подкрепата ни за спасяване на човешки живот:

Добри хора, Стефан губи живота си, да го спасим!

Той е от Габрово на 47 години. Щастлив баща на две деца, съпруг и син, с благородната професия логопед. До деня, в който получава остър парапроктит. Следват операция, после втора, трета, четвърта… Всички с пълни упойки, от които получава оток в мозъка и изпада в будна кома!

Животът му е прекършен само за 10 дни, а в България няма шанс за неговото състояние.

За да се върне при своите близки е нужно спешно лечение в Германия. Средствата са осигурени от Фонда за лечение в чужбина, но семейството на Стефан няма възможността да се справи с всички съпътстващи разходи. Нужни са още много средства: за специален медицински самолет, за придружител и още много други, които са непосилни за близките му и без които лечението няма да може да се осъществи.

Нека да отворим сърцата си и да помогнем!

Оставаща за събиране сума 13 780 евро

https://bg.helpkarma.com/campaign/da-otvorim-sartsata-si-za-stefan-958?fbclid=IwAR0Hr0KW4ke5OCEVqbej4NPwyUl84hhmKLC4onza4x80RSAarPpbjXt8NQA

ФБ страница на каузата https://www.facebook.com/helpstefan/

Сдружение „Мечти и отбори България“ е младежка, неправителствена организация регистрирана през 2007 година в София.

„Мечти и отбори” се заражда като инициатива на Британски съвет и съществува в над 40 страни по света.

От 2004г. този проект съществува и в България, организиран съвместно с Британски спортен тръст и Държавна агенция за младежта и спорта. Българският отбор внася нова насока в дейността по проекта като за първи път дава възможност на хора с увреждания да участват активно в мероприятията. Основните цели на сдружението са да формира и развива лидерски качества у младите хора, да повишава тяхната гражданската активност, да защитава правата на децата и младите хора в съответствие с българското законодателство.

Интернет страница http://www.mobg.org/

ФБ Страница https://www.facebook.com/dreamsteams.bulgaria