55 нуждаещи се Храни Изпълнена

Целева сума

2508 лв

Край на кампанията

15.06.2020г.

Можем ли да бъдем истински хора?

Можем ли да бъдем по-добри?

Можем ли да нахраним гладния и да обуем босия?

Да, можем.

Вече две години фондация Спаси Човека носи храна и надежда на над 120 човека в северна България. Подсигуряваме хранителни пакети, като един пакет стига за два месеца и съдържа следните продукти:

– Хляб

– Ориз, 2 кг

– Брашно, 5 кг

– Олйо, 2л

– Леща, 1 кг

– Грах, консерва

– Боб, консерва

– Доматено пюре, 2 бр консерва

– Захар, 2 кг

– Пастет, 2 бр

– Рибни консерви, 2 бр

– Готови ястия, 2 бр консерви

– Обикновенни бисквити, 2 пакета

– Макарони, 2 пакета

– Веро и Течен сапун

– Прах за пране

– Сапун

– Чай

– Полуготови спагети

– Боб, пакет

– Нишесте

– Лютеница

– Суха супа

– Кроасан, 2 бр

– Картофено пюре

Ако разполагаме със средства, доълваме пакета с Месо, Млечни продукти и Плодове.

Плащаме сметки за ток и закупуваме лекарства.

Пари на ръка не даваме.

Предстоят ни акции на 13.-14.6. и на 20.-21.6. 2020г. Ще посетим 23 населени места, които са разделени на два маршрута. Всеки от тях се минава за два дни. За да продължава, да се случва всичко това и да можем да достигнем до повече хора, ни е нужна Вашата подкрепа.Тук можете да дарите по каузата https://gogetfunding.com/save-the-human/?lang=bg

Фондация Спаси Човека възникна като законово продължение на Фейсбук групата Спаси Севера.

Ние сме фондация за помощ на нуждаещи се българи – инвалиди, самотни възрастни хора, майки с деца в неравностойно положение. Създателят е Йонка Иванова. Целта ни е да се събират хранителни продукти, дрехи и всякакви вещи, които биха били полезни. Правим периодични акции из Северна България за раздаването им. С друг вид помощ също се отзоваваме според нуждата.

В сайта ще намирате много информация за нашите акции, срещи и откровени разговори с хората, на които помагаме. Правим всичко това абсолютно безплатно. Често влагаме и наши средства.

За момента сме направили 12 такива акции с по 60 адреса всяка.

Разчитаме много на дарения от обикновени хора, но и от фирми. Всяка фирма може да помогне освен парично и с продукти. Помощта ви е безценна и много важна за хората в нужда.

Опитваме се да сме полезни с каквото можем. Ние сме тяхната надежда за оцеляване. В не малко от случаите хората няма с какво да се хранят или да осигурят елементарни неща на своите деца.

Нашата фондация не би съществувала без вашата постоянна подкрепа. Акциите ни са периодични, а не спонтанни или временни.

Екипът ни е съставен от добронамерени и обикновени хора, отдали се в свободното си време да помагат. Заедно сме сила и променяме света към по добро.

Даряваме частичка радост и надежда!

https://spasichoveka.com/

https://www.facebook.com/groups/1835039626530097/